Oameni mari, vieți frumoase

Un nou proiect moral-religios se va desfășura în perioada 14 iunie – 30 septembrie, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.
Oameni mari, vieți frumoase
Un nou proiect moral-religios se va desfășura în perioada 14 iunie – 30 septembrie, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj. În acest sens, doamna coordonator Petrule Camelia, împreună cu un grup de 15 voluntari ai fundație „Rescue”, va derula un program cu frecvență săptămânală pentru 15 femei private de libertate. Temele abordate vor fi sub formă de studiu de caz, iar personajele aduse în discuție vor fi preluate din Sfintele Scripturi:
David - omul dupa inima lui Dumnezeu
Avraam - omul credintei
Ghedeon - omul care il pune pe Dumnezeu la incercare
Iosif - fiul preaiubit
Iov - omul ancorat in Dumnezeu
Pavel - omul cu destinul schimbat
Iona - un Dumnezeu gata sa ierte
Estera - o credinta de imitat
Rut - o femeie minunata
Falimentul unui tanar... bogat
Samson - invins sau invingator
Aplicabilitatea temei studiate (diverse aranjamente)
Incheiere - iesire in comunitate
Ne dorim ca prin acest proiect să ajungem la inima femeilor private de libertate, să le putem ajuta să se ridice din starea în care sunt acum, să le îndrumam spre a fi un model în mijlocul: celorlalte femei, familiilor lor iar apoi comunității; să fie femei cu un caracter frumos și cu o inimă după voia lui Dumnezeu.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit