Socializare (95)

Grădinărit și jocuri sportive în Aiud

În data de 13 mai, un grup de 20 voluntari ai fundației „Rescue”, sub îndrumarea domnului Mateiu Nicolae, a desfășurat o activitate interesantă în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud.

La cinema

În data de 31.01.2019, copiii din programul de After-School, care provin din familii defavorizate din județul Cluj, au fost răsplătiți cu ocazia terminării primului semestru din acest an școlar, cu o vizită la cinema.

Încheiere proiect ”Vreau să îmi schimb atitudinea până nu este prea târziu”

O întâlnire cu totul deosebită s-a derulat în cadrul programului „Vreau să îmi schimb atitudinea până nu este prea târziu” pentru 9 femei private de libertate din Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.

De Paști în Cluj Napoca

Dacă de cele mai multe ori sărbătorile trec fără să înțelegem adevărata lor semnificație, de data aceasta, un grup de 18 colaboratori ai fundației „Rescue”, format din 4 familii împreună cu copiii lor, au subliniat semnificația acestei sărbători prin derularea a 2 programe moral-religioase susținute în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.

Pastele in Vaslui

În data de 13 mai 2017, ne-am deplasat un grup de cinci persoane la penitenciarul din Vaslui.  Am susținut un program cu câteva cântări,iar în partea finală a programului, am avut un mesaj din Luca 8:26-39. Prin acest mesaj, intitulat „Sub a cui autoritate te afli?” am vorbit despre ce înseamnă să te aflii sub autoritatea celui rău, iar în final ce înseamnă să te aflii sub autoritatea Domnului Isus. 

Paștele în Târgu Mureș

Există întâlniri care sunt cu totul speciale, deși sunt destinate persoanelor private de libertate, acestea se desfășoară în spațiu deschis. O astfel de întâlnire s-a desfășurat pentru 11 deținuți ai Penitenciarului Mureș.

Paștele în Aiud

În data de 10 aprilie, fundația „Rescue” împreună cu un grup de voluntari din partea Bisericii „Rugul Aprins” Cluj Napoca, a organizat un program pentru persoanele private de libertate din Penitenciarul de Maximă Siguranță, Aiud.

Ziua romilor sarbatorita in Penitenciarul Aiud

Cu ocazia zilei romilor, un grup de credincioși din Biserica Penticostală ”Izvorul Mântuirii” București, însoțiți de solistul Romeo Stan, împreună cu prezbiterul Burloi Iulian, a vizitat Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud.

”Fără regrete”

Luna aprilie a continuat cu o întâlnire cu totul deosebită pentru tinerii privați de libertate din Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud.

Fotbal în Aiud

Implicarea unui grup de voluntari, membri ai Bisericii Penticostale ”Adoratio”, Florești, a făcut posibilă organizarea unei competiții sportive în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud. Trei echipe formate din tineri deținuți ai secției 8, s-au confrutat la fotbal cu echipe formate din voluntarii noștrii. Obiectivul nu a fost nicidecum câștigarea unui campionat, ci, câștigarea unor relații.

8 Martie și schimbarea atitudinii

Sărbătoarea Internațională a Femeii a fost celebrată și în Peniteciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.

Ziua Internațională a femeii 7 Martie

Avem deja o colaborare de lungă durată, iar pentru aceasta ne bucurăm. Nu s-au lăsat așteptați nici în acest an, astfel, în data de 07 Martie, un grup de credicnioși de la Biserica ”Rugul Aprins” a desfășurat un concert de muzică în Penitenciarul de Maximă Siguranță Gherla, Secția Exterioară Cluj.
Pagina 1 din 8
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit