Vizita cu scop preventiv a elevilor clujeni in Penitenciarul Aiud

In data de 10 aprilie Fundatia Umanitara Rescue in parteneriat cu Scoala Nicolae Titulescu Cluj si Penitenciarul Aiud au realizat o activitate care a avut ca scop prevenirea infractionalitatii si importanta procesului decizional.

Sesiuni de preventie a delicventei juvenile si a infractionalitatii

In saptamana 25-29 decembrie, Fundatia Umanitara Rescue a realizat 3 sesiuni de informare si prevenire a delicventei si infractionalitatii in Scoala Nicolae Titulescu si Liceul Emanuel Cluj.

Vizita cu scop preventiv a elevilor in Penitenciarul Aiud

Marti, 2 april Fundatia Umanitara Rescue impreuna cu Scoala Nicolae Titulescu Cluj-Napoca si Penitenciarul Aiud au realizat o vizita cu scopul prevenirii infractionalitatii si delicventei juvenile pentru un numar de 38 de elevi din clasa a VIII a. Vizita face parte dintr-un program amplu de prevenire a delicventei juvenile si a infractionalitatii in scoala care include discutii tematice, vizionare de filme, marturi si vizita in penitenciar.

Sesiuni de dezbateri in Scoala Nicolae Titutelscu Cluj-Napoca pe tema delicventei si infractionalitatii

In saptamana 26- 30 noiembrie Fundatia Umanitara Rescue impreuna cu Cabinetul psihologic al scolii Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca au organizat 2 sesiuni de informare si dezbatere privind conportamentul delicvent si infractional. La aceste intalniri au participat 60 de copii din clasele a VII a. Intalnirile au fost conduse de psihologul fundatie Rescue, Horea Nistor si Lorena Muresa- psiholog scolar.

Vizita cu scop preventiv a elevilor clujeni in Penitenciarul Aiud

In zilele de 28 si 29 april 2012, Fundatia Umanitara Rescue in colaborare cu Penitenciarul Aiud si Scoala Nicolae Titulescu Cluj-Napoca a organizat 2 vizite pentru 55 de elevi din clasa a VIII a de la Scoala Nicolae Titulescu Cluj-Napoca in Penitenciarul Aiud.

Prevenirea infractionalitatii in Scoala Nicolae Titulescu Cluj

Marti , 3 april am realizat in Scoala Nicolae Titulescu din Cluj-Napoca o actiune care a avut ca scop prevenirea infractionalitatii in randul adolescentilor in cadrul programului intitulat “Scoala altfel”.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit