×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 253

Constientizare si sensibilizare sociala (30)

Pachete pentru crăciun

Cu ocazia acestor sărbători specifice lunii decembrie, prin donații anonime, fundația Rescue a putut oferi pachete cu alimente pentru 7 familii defavorizate din Sânnicoara, Cluj Napoca. Astfel în 23 decembrie un grup de voluntari a oferit aceste pachete atât părinților cât și copiilor din aceste familii.
Vineri, 22 Septembrie 2017 Written by

Pregătire pachete de crăciun

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Fundația ”Rescue” a pregătit în total 910 pachete pentru persoanele private de libertate care nu sunt vizitate de familii.
Vineri, 22 Septembrie 2017 Written by

Rechizite pentru Penitenciarul Aiud

Fundația Rescue a donat rechizite Penitenciarului Aiud pentru a ajuta persoanele închise care acum luptă pentru o a doua șansa.
Joi, 15 Decembrie 2016 Written by

Rechizite pentru copii defavorizati din Pata Rat, Tureac, Sanicoara

Proiectul prin care Fundația Rescue oferă rechizite copiilor din familii defavorizate la începutul anului școlar, a avut loc și anul acesta.
Vineri, 11 Noiembrie 2016 Written by

Paturi de paști

Cu o săptămână înainte de sărbătorile paștelor, 8 familii au avut ocazia să-și schimbe decorul din locuințele lor
Luni, 08 August 2016 Written by

Finalitate proiect ”Creație Florală”

Luna sfârșitul lunii Martie s-a încheiat proiectului ”Creație florală” prin vizitarea unui grup de șapte familii de etnie rromă care aveau în jurul lor peste 20 de copii.
Marți, 26 Aprilie 2016 Written by

Mobilier gradinita

Un proiect diferit și interesant pentru noi s-a derulat pe parcursul a 2 luni de zile. La sfârșitul anului 2015, colaboratorii noștrii din Danemarca au trimis pentru România mai multe piese de mobilier de grădiniță care deși vechi, mai putea fi folosit.
Marți, 26 Aprilie 2016 Written by

Pachete de craciun

Cu ajutorul fratilor crestini din Danemarca, am pregatit si distribuit 910 pachete detinutilor necautati de familie, din: Penitenciarul Arad Sectia Exterioara Femei, Penitenciarul Gherla Sectia Exterioara Cluj, Penitenciarul Targu Mures, Penitenciarul Aiud, Penitenciarul Arad si Penitenciarul Vaslui.
Sâmbătă, 23 Aprilie 2016 Written by

Vizita grupului din Feroe și Danemarca în familii

În ultima lor zi în România, grupul din Feroe și Danemarca a vizitat familii nevoiașe.
Luni, 19 Noiembrie 2018 Written by

Rechizite pentru detinuti

Așa cum ne-am obișnuit la fiecare început de an școlar, am reușit și în această toamnă să oferim rechizite școlare mai multor persoane private de libertate din penitenciarele Aiud, Cluj și Târgu Mureș.
Sâmbătă, 23 Aprilie 2016 Written by
Pagina 1 din 3
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit