Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.

25 Mar 2015 0 comment
(0 votes)
 

Am fost un rob al placerilor lumesti si mai rau un impatimit al alcoolului.

Am inceput sa citesc Biblia cu mult timp in urma cand datorita greutatilor muncii de navigator si a experientelor periculoase traite pe mare, in inima mea a aparut un semn de intrebare. Am fost la multe misiuni baptiste din strainatate, de peste tot am adunat Biblii si materiale religioase care stau undeva acasa, prafuite intr-un raft al bibliotecii. Am fost un crestin cu numele, nu cu inima si cu fapte placute lui Dumnezeu.

Aici in puscarie am intalnit un om schimbat; am fugit de ipocrizie, m-am intors, ca raspuns la chemarea lui Dumnezeu, intr-o sete de schimbare.

Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele, lumina care sa ma calauzeasca de acum inainte. Imi asum afirmatia ce ma caracterizeaza ca: ”am experimentat multe in viata mea rebela”, insa nu am stiut niciodata ce inseamna sa fi cu adevarat fericit, decat acum cand am invatat  sa-L cunosc pe Dumnezeu si pe mine insumi.
In 1Ioan 4:9-10, am aflat dragostea lui Dumnezeu si ca Isus a fost trimis ca jertfa de ispasire a pacatelor noastre.
Ce poate fi oare mai maret ca aceasta dragoste 

Era greu de citit la inceput Biblia, pentru ca nu stiam sa o inteleg, dar de cand o cerecetez in amanunt, descopar ca imi place din ce in ce mai mult. De fiecare data citesc noi si noi adevaruri incat as putea spune ca la inceput am fost orb, iar acum vad, precum orbul din Ioan cap. 9 “Eu una stiu: ca eram orb si acum vad”

Inchei aceasta scrisoare prin a spune precum psalmistul:
“Cat pentru mine(George), fericirea mea este sa ma aropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Il fac locul meu de adapost, ca sa povestesc toate lucrarile Sale”(Ps 73:28)
“Caci mie nu mi-e rusine cu Evanghelia lui Hristos; fiindca ea este puterea lui Dumnezeu  pentru mantuirea fiecaruia care crede.”(Romani)

George P.- Penitenciarul Galati

 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit