Danemarca și Feroe la penitenciarele din România

Mai mulți deținuți din penitenciarele Gherla, Cluj, Aiud, Arad s-au bucurat de vizita unui grup creștin venit din Insulele Feroe și Danemarca veniți pentru a ajuta lucrarea făcută de fundația Rescue.

Vizită la Biserica Eclesia, Cluj-Napoca

În ultima zi a vizitei în România, corul din Danemarca a concertat la Biserica Eclesia din Cluj-Napoca.

Mukwiza Moses în Aiud de 10 mai

Suntem privilegiați datorită prieteniilor și colaborărilor care depășesc granițele țării noastre. În acest sens, un domn de origine africană, însă cetățean al Statelor Unite ale Americii, însoțit de pastorul Romeo Popan, a derulat o întâlnire în data de 10 Mai, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud,.

Un rug aprins în Aiud

Ne bucurăm să descoperim faptul că prietenii și colaboratorii noștri mai vechi nu se lasă așteptați prea mult, ci, revin și se implică în activitățile fundației „Rescue”. În acest sens, un grup de credincioși ai bisericii „Rugul Aprins”, Marea Britanie, a revenit și a desfășurat o activitate cu caracter moral-religios, în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud.

Ziua romilor sarbatorita in Penitenciarul Aiud

Cu ocazia zilei romilor, un grup de credincioși din Biserica Penticostală ”Izvorul Mântuirii” București, însoțiți de solistul Romeo Stan, împreună cu prezbiterul Burloi Iulian, a vizitat Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud.

Discutii libere Aiud

Este o bucurie deosebită faptul că mai multe grupuri de voluntari au realizat o implicare sistematică în unul din proiectele organizației ”Rescue”.

Vestea este Buna

Datorită acestei convingeri, un grup mixt din Germania și România, Vaslui, a vizitat două penitenciare din țară, pentru a duce o Veste Bună.

Program în Penitenciarul Vaslui

Suntem mulțumitori lui Dumnezeu și apreciem efortul tuturor voluntarilor ”Rescue”, care se înhamă la programe anuale. În acest sens, sub îndrumarea domnului pastor Marius Văduva, pe parcursul anului 2017 se va desfășura o activitate moral-religioasă în Penitenciarul Vaslui.

Program in Penitenciarul Arad

Orice creștin este și trebuie să fie caracterizat de compasiune și dedicare. Suntem mulțumitori pentru astfel de creștini plini de compasiune și dedicare cu care putem colabora în Arad.

Pași înspre reintegrare

Fundația umanitară ”Rescue” în colaborare cu un grup de voluntari din Biserica Penticostală ”Elim”, Cluj Napoca, pe perioada anului 2017 își propune un proiect care să vină în întâmpinarea nevoii de facilitare a reintegrării persoanelor private de libertate care urmează a fi puse în libertate.

Program saptamanal in Penitenciarul Aiud

Visam demult la așa ceva, dar nu credeam că va fi posibil, de ce, tocmai din cauza sacrificiului deosebit pe care o astfel de lucrare îl pretinde. Despre ce este vorba, o activitate anuală, cu frecvență săptămânală, pe 6 secții simultan, în Penitenciarul de Maximă Siguranță, Aiud.

Cadouri de crăciun

Luna decembrie, așa cum este cunoscută de marea majoritate a oamenilor, este o lună a cadourilor, nu doar pentru cei adunați în jurul unui decor de crăciun, înconjurați de familie, ci și pentru persoanele private de libertate din diferitele penitenciare din țară.

Natura iertării

Poate cineva să trăiască fericit dacă nu înțelege adevărata natură a iertării ? O persoană care a avut nevoie să înțeleagă acest adevăr este și domnișoara Dorina Iepan. Însoțită de un grup de muzicieni din Biserica Penticostală Betel Zorilor, într-un cadru rezultat din armonia cântărilor și a poeziilor rostite de acești voluntari, Dorina Iepan a adus o profundă mărturie din experiența ei de viață.

Cu cine să mă împac ?

Ziua de 31 octombrie a fost cu totul deosebită pentru deținuții din Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad. Astfel, un grup de voluntari creștini, din mai multe zone ale țării cât și din diaspora, a desfășurat două programe cu caracter moral-religios în acest penitenciar.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit