Un nou Proiect In Penitenciarul Gherla

Proiectul acesta vine la cererea expresa a celor 13 femeilor private de libertate din Penitenciarul Gherla Sectie Exterioara Cluj-Napoca, care au participat la proiectul, Iertată și eliberată si care doresc sa continue acest demers de schimbare, recunoscand in el o necesitate pentru viata lor in detentie si mai apoi, in perioada post-detentie.
Un nou Proiect In Penitenciarul Gherla
Proiectul acesta vine la cererea expresa a celor 13 femeilor private de libertate din Penitenciarul Gherla Sectie Exterioara Cluj-Napoca, care au participat la proiectul, Iertată și eliberată si care doresc sa continue acest demers de schimbare, recunoscand in el o necesitate pentru viata lor in detentie si mai apoi, in perioada post-detentie. Ne dorim ca acest proiect sa fie unul care sa ajute persoanele private de libertate, sa le indrume pentru a afla cum pot sa-si insuseasca si sa dezvolte acest caracter care sa domneasca peste problemele vietii si care sa duca la o viata biruitoare. Nevoia continuarii programului este de inteles daca ne gandim ca e nevoie de timp pentru a schimba carente de caracter si de comportament. Programul care se intituleaza Cum sa-l cunosti pe Isus?, se desfasoara de-a lungul a 12 întalniri, iar temele discutate trateaza aspecte importante din viaţa oricărei femei ce doreste sa-si schimbe viata si sa reintegreze in societate. Fiecare curs va fi studiat la intalnirile săptămânale, participantele având timpul necesar pentru a medita la cele citite, dar şi oportunitatea de a-şi exprima frustrările sau reuşitele legate de subiectul abordat. Activitatea va cuprinde discutii si dezbateri pe baza informatiilor din curs, pe langa acestea fiecare participant va putea sa-si exprime propria parere despre cele afirmate de autor, putand sa-si sustina afirmatiile cu exemple din viata personala sau a celor din jur. In fiecare intalnire, participantele vor primi un paragraf pe care vor trebui sa-l citeasca si sa-l pregateasca pentru intalnirea viitoare. Proiectul se va derula, cu o frecventa saptamanala, in perioada martie- iulie 2017, sub coordonarea domnisoarei Maria Gatea si a domnului Costi Pop.
 • A facut din mine "un om nou"

  Binecuvantat sa fie Bunul nostru Dumnezeu pentru ca are atat de multa grija de pacatosii ca mine, care-L cauta si-L gasesc.Cursul biblic pe care l-am facut corespondand cu dvs. mi-a starnit cu adevarat un interes maxim pentru Cuvantul lui Dumnezeu si a facut din mine, ceea ce nu credeam ca va face, “un om nou”.
 • Am invatat ca sunt doua lucruri pe care le cere Cel de sus de la noi: pocainta si credinta

  Doresc ca aceste randuri sa va gaseasca dupa voia lui Dumnezeu si pacea Sa cereasca sa va inunde inima.Ma bucur ca am primit cuvinte de lauda pentru felul in care am rezolvat cursurile. Ii multumesc Domnului Isus pentru toate invataturile Sale pe care mi le-a oferit pe toata aceasta perioada de cand sunt aici
 • Dragi frati

  Har si Pace de la Domnul si Mantuitorul nostru Isus Hristos va transmite al vostru ucenic la cursului prin corespondenta. Vreau sa va multumesc voua pentru ca ma ajutati sa inteleg mai bine cuvantul din Sfanta Scriptura, dar si pentru ca va rugati pentru mine si eu simt acest lucru . Mai am putin pana ma eliberarez, pana la sfarsitul anului, dar vreau sa va spun ca dupa ce voi fi liber, voi merge la adunare ca sa ma apropiu mai mult de Dumnezeu si doresc sa Il slujesc si sa fiu copilul Sau.
 • Eu nu am ascultat de Dumnezeu si Satana m-a indepartat de El

  2 Timotei 3:16“ Caci toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentruca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.”
 • Imi doresc ca Biblia sa fie busola inimii mele

  Incep prin a scrie ca de aceasta parte a corespondentei se afla un om care a gresit fata de legile lumesti, un om care plateste 9 ani cu libertatea sa, un om acuzat pentru ca a pacatuit foarte grav, un om (daca mai poate fi numit asa) care inca cere cu smerenie iertare si mantuire, un om care cauta pace cu Dumnezeu.
 • Imi pare rau ca din cauza bauturii, am cazut in aceasta suferinta

  Ma numesc Costel, sunt nascut in ianuarie 1963 si am de executat 13 ani de inchisoare, pentru infractiunea de omor. Vreau sa va spun ca am primit Biblia de la dumneavoastra si vreau sa va multumesc din suflet pentru ea dar si pentru ca ma sustineti si imi sunteti alaturi in acest episod greu al vieti mele. Imi pare rau ca din cauza bauturi, am cazut in

Citeste Biblia intr-un an

Doneaza 2% impozit