Print this page

Ziua internațională a familiei la Aiud

Ziua internațională a familiei a fost sărbătorită și la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Aiud. Voluntari de la Biserica Relevant din Cluj și de la Biserica Adorațio din Florești, au organizat o întâlnire specială pentru tinerii din penitenciar.
0 comment
(0 votes)
  • font size
Ziua internațională a familiei la Aiud

Programul a început cu activități sportive, unde cei 25 de tineri aflați în custodia penitenciarului au jucat timp de o oră și jumătate fotbal cu voluntarii noștrii.

Programul a continuat cu activități moral-creștine pe tema familiei. Daniel Deteșan a vorbit despre dragostea de Tată a lui Dumnezeu, relevată în ”Pilda fiului risipitor”, precum și despre faptul că noi creștinii suntem o familie în care trebuie să ne pese unii de alții, să ne rugăm și să ne sprijinim reciproc. La finalul mesajului, cei prezenți au fost provocați să scrie pe o foaie de hârtie lucrurile pe care le regretă dar și lucrurile pe care și le doresc în viitor, urmând a se ruga pentru iertare dar și pentru viitor.

La final a fost un timp de socializare unde voluntarii împreună cu participanții la întâlnire au servit cozonac, sandwich-uri și suc. Înainte de a ne despărții au primit cu toții un plic timbrat și literatură creștină.

Mulțumim lui Dumnezeu pentru voluntarii implicați, care dăruiesc din timpul și slujesc persoanele marginalizate prin Fundația Rescue.